ʻaoʻao_banner

Nūhou

PR101 Series Controller Brushless DC motors Controller a me PMSM motors Controller

PR101 Series Controller Brushless DC motors Controller a me PMSM motors Controller

wehewehe hana

Hoʻohana ʻia ka mea hoʻoponopono moʻo PR101 no ka hoʻokele ʻana oNā motika DC Brushlessa me nā kaʻa PMSM, hāʻawi ka mea hoʻoponopono i ka mana pololei a me ka maʻalahi o ka wikiwiki kaʻa.

Hoʻohana ka mea hoʻoponopono moʻo PR101 i ka hoʻolālā redundancy ʻelua-chip, me ka hoʻohana ʻana i ka algorithm control advanced (FOC) e ʻike i ka hana pololei a me ka maʻalahi o ka mea hoʻokele kaʻa.Loaʻa iā ia kahi hoʻolālā palekana piha a hoʻohana i kahi hoʻolālā redundancy pālua-chip e hōʻoia i ka palekana o ka hoʻohana ʻana i ke kaʻa.ʻO ka PMSM motors Controller nā noi kaʻa uila e like me nā mower mauu, nā mea lawe a me nā kaʻa hoʻopaʻa.

Nā hiʻohiʻona

ʻO ka EMC o ka PMSM motors Controller: Hoʻolālā ʻia i nā koi o EN12895, EN 55014-1, EN55014-2, FCC.Part.15B Palekana: Hoʻolālā ʻia i nā koi o EN1175:2020, EN13849

ʻO ka helu helu kaiapuni o ka PMSM motors Controller: IP65

E hoʻomaikaʻi i ka hana palekana (overvoltage, undervoltage, overcurrent, etc.) a me ka hana hōʻike hewa hewa e hōʻoia i ka palekana a me ka mālama ʻana o ke kaʻa.

Ka nānā ʻana i nā ʻāpana hana, hoʻololi, hoʻonui firmware, e hoʻokō i ka hoʻohana ʻana i nā hana like ʻole

kūlana.

Kākoʻo i ka 38M17 series split single-coil magnetic encoder a me HALL encoder, me ka hoʻokomo ʻana i ka ʻike wela kaʻa, kākoʻo i ka pale ʻana i ka wela wela.

Hāʻawi ka PMSM motors Controller i nā awa hoʻokele ukana 3 (hoʻokahi manawa a hiki i ka 1.5A), ka hoʻopaʻa ʻana i ka laka, ka mea hoʻopili nui, ka mea hoʻokiʻekiʻe kiʻekiʻe, a me nā mea ʻē aʻe.

Kūkākūkā kamaʻilio o ka PMSM motors Controller: CANopen + 5v a me + 12v lako mana waho (hoʻokahi kiʻekiʻe loa o kēia manawa 100 mA).

https://www.yeaphi.com/yeaphi-2-in-1-1-2kw-48v-72v-blade-motor-controller-adjustable-brushless-dc-motor-controller-for-zero-turn-lawn- mower-electric-motor-controllers-product/


Ka manawa hoʻouna: Jul-12-2023